Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ , ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.  ΑΠΟ  ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ .

Η ΑΙΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ :

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ   ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ 20% ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ , ΔΕΝ ΟΡΙΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 96 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ .
Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται τακτικά μια φορά το χρόνο μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και έκτακτα, όποτε κριθεί αναγκαίο από το Διοικητικό Συμβούλιο ή το ζητήσουν το 10% των μελών με αίτησή τους προς το Δ.Σ., στην οποία θα ορίζουν και τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Σ’ αυτή την περίπτωση το Δ.Σ. οφείλει να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση μέσα σε τριάντα (30) ημέρες. Η πρόσκληση γίνεται γραπτά και αναφέρει την ημέρα, την ώρα, τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

[ Άρθρο 96
Η συνέλευση συγκαλείται, αν το ζητήσει ο αριθμός μελών που προβλέπει το καταστατικό. Αν δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη, τη σύγκληση μπορεί να ζητήσει το ένα πέμπτο των μελών με αίτηση όπου αναγράφονται τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν.
Αν η διοίκηση δεν εισακούσει την αίτηση, ο πρόεδρος πρωτοδικών μπορεί να εξουσιοδοτήσει τους αιτούντες να συγκαλέσουν τη συνέλευση και να ρυθμίσει τα σχετικά με την προεδρία της.]

ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ,  ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ , ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ .
ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 20%  ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ .
ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΣΕΜΝΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΜΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 19ΗΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΕΛΟΥΣ  ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ Δ.Σ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΟΛΗ ΚΑΙ ΕΩΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
[Άρθρο 10ο

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ορίζεται πενταμελές και εκλέγεται ανά τριετία από τη Γενική Συνέλευση με απόφαση, λαμβανόμενη με απλή πλειοψηφία των παρισταμένων μελών.]


ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΜΕΤΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ Δ.Σ.  ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 96 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ . ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ.
[
Άρθρο 69
Έλλειψη προσώπων διοίκησης
Αν λείπουν τα πρόσωπα που απαιτούνται για τη διοίκηση του νομικού προσώπου, ή, αν τα συμφέροντά τους συγκρούονται προς εκείνα του νομικού προσώπου, ο πρόεδρος των πρωτοδικών διορίζει προσωρινή διοίκηση ύστερα από αίτηση όποιου έχει έννομο συμφέρον. ]

ΕΔΩ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ  ΤΗΝ Γ.Σ.  ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΙΕΡΕΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η Γ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ .
ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ  ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:
Να μετέχεις στα κοινά, να εκφράζεις με θάρρος την άποψή σου και να σέβεσαι τους νόμους και τη Δημοκρατία, αλλά και να αγωνίζεσαι με δημοκρατικά μέσα, με σθένος και αγωνιστικότητα για το δίκαιο και τα ελληνικά ιδεώδη.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΕΡΕΩΝ !
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΕΡΕΩΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ-ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ .
ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ: ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ.
Το ιερατικό συμβούλιο αναλαμβάνει την εκπαίδευση απλών μελών στην τελεστική διαδικασία και η θητεία του θα είναι αόριστη λήγουσα με απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως λαμβανόμενη κατά πλειοψηφία δι’ ανατάσεως της χειρός.

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΙΕΡΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ :
Ως θρησκεία των Ελλήνων Αρχαιοθρήσκων ορίζεται η λατρεία του δωδεκάθεου των Ολύμπιων Θεών καθώς και όλων των άλλων Θεών που ετιμώντο από τους Αρχαίους Έλληνες.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ  ΑΘΕΪΣΤΙΚΕΣ – ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ  ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΕΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΙΕΡΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΙΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.  ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΙΕΡΕΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ  ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ :  ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ,
ΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΞΕΝΑ ΕΙΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ [ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ … ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ !!! ]


ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟΣ:
1.ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
2.ΛΗΞΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ.


2 σχόλια:

 1. Τέρατα και σημεία στον χώρο!
  Βαρώνοι !, Νονοί! , τρώνε λεφτά ,Σουβλάκια!!!,και κάνουν τελετές για τις τέχνες και τις επιστήμες!
  πλήρη σύγχυση και παρακμή πρίν την οριστική διάλυση.....
  Ιησούς vs Δίας.....1-0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λες να κρυβονται οπαδοι του Ιησου πισω απο ολο αυτο το συνονθυλευμα που προσπαθει να υποβιβασει την Ελληνικη Θρησκεια?
  Τωρα που το λες ... ξερεις δεν αποκλειεται ... Πολλα τα λεφτα Αρη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή